Podjetja v vinskem sektorju so opremljena s hitrimi, učinkovitimi in avtomatiziranimi polnilnimi sistemi.

Vendar je takšna oprema zelo pogosto podvržena kopičenju umazanije in bakterij, zato je zelo težko poseči s tradicionalnimi metodami čiščenja.

STI je zasnoval parne čistilnike, ki se učinkovito in uspešno odzivajo na potrebe polnilnega sektorja ter podjetjem omogočajo delo v nenehno čistem in razkuženem okolju, s čimer prihranijo čas in dosežejo tudi najtežje kote med čiščenjem.

Poleg tega parna tehnologija STI ne samo zmanjša količino časa, porabljenega za čiščenje, ampak tudi bistveno zmanjša uporabo dragih čistilnih sredstev.

Področja uporabe

Vinarstvo

ČIŠČENJE BARRIQUE SODOV

Takoj, ko je sod prazen, ga je treba globinsko očistiti, da preprečimo nastanek plesni in propadanje acetobakterij.
Poleg tega, ko sod dlje časa ni bil v uporabi, ga je nujno sterilizirati, saj mora biti čist in ne sme prinašati neprijetnih vonjav.
Poparjanje, tudi z vrelo vodo, je precej nezadostna metoda: temperatura ni dovolj visoka, da bi zagotovila uničenje fermentov.
Nasprotno, če se izvaja z ustreznim strojem, daje 10 minutno vbrizgavanje pare (pod pritiskom cca. 6-8 atmosfer) odlične rezultate.
Para kondenzira na notranji površini soda in zagotavlja ustrezno izpiranje, poleg tega pa notranjo površino dvigne na temperaturo, ki uniči vsebovane fermente.

Oddaj povpraševanje



    Polja označena z * so obvezna!

    ČIŠČENJE BARRIQUE SODOV

    Takoj, ko je sod prazen, ga je treba globinsko očistiti, da preprečimo nastanek plesni in propadanje acetobakterij.
    Poleg tega, ko sod dlje časa ni bil v uporabi, ga je nujno sterilizirati, saj mora biti čist in ne sme prinašati neprijetnih vonjav.
    Poparjanje, tudi z vrelo vodo, je precej nezadostna metoda: temperatura ni dovolj visoka, da bi zagotovila uničenje fermentov.
    Nasprotno, če se izvaja z ustreznim strojem, daje 10 minutno vbrizgavanje pare (pod pritiskom cca. 6-8 atmosfer) odlične rezultate.
    Para kondenzira na notranji površini soda in zagotavlja ustrezno izpiranje, poleg tega pa notranjo površino dvigne na temperaturo, ki uniči vsebovane fermente.

    Oddaj povpraševanje



      Polja označena z * so obvezna!

      Podjetja v vinskem sektorju so opremljena s hitrimi, učinkovitimi in avtomatiziranimi polnilnimi sistemi.

      Vendar je takšna oprema zelo pogosto podvržena kopičenju umazanije in bakterij, zato je zelo težko poseči s tradicionalnimi metodami čiščenja.

      STI je zasnoval parne čistilnike, ki se učinkovito in uspešno odzivajo na potrebe polnilnega sektorja ter podjetjem omogočajo delo v nenehno čistem in razkuženem okolju, s čimer prihranijo čas in dosežejo tudi najtežje kote med čiščenjem.

      Poleg tega parna tehnologija STI ne samo zmanjša količino časa, porabljenega za čiščenje, ampak tudi bistveno zmanjša uporabo dragih čistilnih sredstev.

      Področja uporabe

      Vinarstvo