Saniranje in globinsko čiščenje vašega avtomobila je enostavno in hitro s parnim čistilnikom!

Zasnovali smo stroje, ki vam bodo omogočili čiščenje vseh vrst vozil, hitro in predvsem veliko bolj nežno od sile krtač in vodnih curkov klasične avtopralnice.

STI uparjalniki so lahko vaš novi zaveznik pri čiščenju vašega avtomobila, saj vam prihranijo čas pri temeljitem čiščenju in higieni, predvsem pa prihranijo pri porabi detergentov in vode ter s tem tudi spoštujejo okolje.

Ko gre za pranje avtomobila, tako znotraj kot zunaj, je para eden najboljših načinov za doseganje odličnih rezultatov.

Oprema STI vam omogoča, da očistite in razkužite notranjost vašega avtomobila, tako da odstranite tudi najbolj trdovratno umazanijo. Prav tako odpravljajo neprijetne vonjave. Močan curek opravi svoje delo, ne da bi poškodoval površino ali lak.

Čiščenje s paro zahteva minimalno količino vode in ne zahteva uporabe dodatnih detergentov. Zaradi tega je popolnoma naraven in ekološko trajnosten.

Med številnimi prednostmi so parni čistilniki sposobni doseči in očistiti najtežje dostopne kote. Tkanine so takoj suhe in pripravljene za uporabo.

Visoka temperatura omogoča tudi popolno odstranitev mikroorganizmov, bakterij, mikrobov in parazitov, vaš avto pa ostane čist, svež in pripravljen na vožnjo!

 

Najem opreme

Comby 3500

Za profesionalno rabo

Comby 4000

CAR DETAILNG LINE - ČIŠČENJE IN ZAŠČITA AVTOMOBILA

REVIVE 4000