Naša ponudba parnih čistilcev za hotele vključuje čiščenje in sanacijo tal, sten, delovnih površin in kopalnic ter odstranjevanje madežev preprog, parketa in preprog ter čiščenje vzmetnic in tkanin. Naši izdelki pomagajo tudi pri saniranju garderobe, tušev, bazenov, savn in parnih sob. Ponujamo specializirano opremo, ki je namenjena pravilnemu čiščenju telovadne opreme in čiščenju prezračevalnih kanalov in dvigal. Vaš hotel ali podjetje bo lahko doseglo svoj največji potencial in privabilo nove goste, ki bodo prijetno presenečeni nad čistočo objektov.
 
PARNO ČIŠČENJE TELOVADNIC / ŠPORTNIH DVORAN
Športni navdušenci, ki obiskujejo telovadnice in športne objekte, ocenjujejo zgradbo tudi glede na stopnjo higiene prostorov, kot so umivalniki, stranišča, tuši...
Pravzaprav nihče noče dobiti neprijetnih okužb, glivic ali razdraženosti zaradi umazanije in zadnja stvar, o kateri obiskovalci telovadnice želijo razmišljati med vadbo, je, ali je oprema, ki jo uporabljajo, bakterijska in prepotena. .
Ko pridejo na vadbo, pričakujejo, da bodo prišli v urejen in čist lokal.
Ne pozabite, da je prednostna naloga vsakega športnega centra zagotoviti tako maksimalno zadovoljstvo kot tudi okolje brez tveganja za vse naše stranke.
Če želite računati na objekt, ki je vedno razkužen, čist in prijeten ter kot tak idealen za trening, se morate osredotočiti na čiščenje in razkuževanje vseh prostorov pravilno in predvsem z najučinkovitejšo opremo.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.